SAPAŞ'TA İMZALAR ATILDI

GÜNCEL

SAPAŞ'TA İMZALAR ATILDI

Sapanca Belediyesi'nin şirketi SAPAŞ A.Ş. de çalışan işçiler için Hizmet İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Şirket işçilerinin sosyal ödemeleri ile çalışma koşullarını belirleyen toplu iş sözleşmesi Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ile Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir tarafından imza altına alındı.

Kısa bir zaman diliminde sonuçlanan toplu iş sözleşmesinde, çalışanlar adına, çalışanların aylık kazançlarında ve sosyal haklarında kazanımlar sağlandı.

Başkan Özen'in çalışanları için güzel bir sözleşmeye olanak sağladığını belirten Sendika Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir çalışanlar adına Başkan Özen'e teşekkür etti.

Yapılan sözleşmenin tüm emekçilere hayırlı olmasını dileyen Gökdemir, "Bu kadar çabuk toplu iş sözleşmesinin imzalanması üyelerimiz için ve bizim için bir sevinç kaynağıdır. Müzakere kültürü ile sayın başkanımızın da iyi niyet ve çözümcü yaklaşımları sayesinde üyelerimiz mağdur edilmeden TİS sonuçlanmış oldu" dedi.

HAYIRLI OLSUN

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, yaptığı açıklamada, "Müzakere kültürü, karşılıklı anlayış, görüş alışverişi ve saygı çerçevesinde oturumları sonuçlandırdık. Emeği, emekçiyi ve alın terinin ne demek olduğunu biliyoruz. Belediye şirketimiz SAPAŞ A.Ş. ile Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan sözleşme ile de bir kez daha çalışanlarımızın yanında olduğumuzu gösterdik. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.