SAPANCA MYO ÖĞRENCİSİ FECİ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

YAŞAM

SAPANCA MYO ÖĞRENCİSİ FECİ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

Serdivan ilçesinde, freni patlayan kamyonun 2 otomobilin üzerine devrilmesi sonucu Sapanca MYO öğrencisi olduğu öğrenilen Hakan Altun hayatını kaybetti. Kazada ayrıca 1'i çocuk 4 kişi de yaralandı. 

Kaza, akşam saatlerinde, Serdivan ilçesi 32 Evler Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Cemal Sızmaz'ın kullandığı 34 VE 7318 plakalı kamyon, yokuş aşağı indiği sırada freninin patlaması sonucu yoldan çıkarak, Hakan Altun yönetimindeki 06 EMK 60 plakalı otomobil ile Eray Demircan idaresindeki 34 ZTK 73 plakalı otomobilin üzerine devrildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri geldi. Kazada otomobil sürücüsü Hakan Altun'un hayatını kaybettiği belirlenirken, Eray Demircan, eşi Ebru Demircan ile ismi öğrenilemeyen çocukları ve kamyon sürücüsü Mehmet Cemal Sızmaz yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Altun'un cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Korucuk Kampüsü Otopsi Merkezine kaldırıldı.

Talihsiz kazada tonlarca ağırlıktaki kamyonun üzerine düştüğü araçta can veren Hakan Altun'un Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksek Okulu Bankacılık ve Sigortacılık bölümü öğrencisi olduğu öğrenildi.

Son sınıf öğrencisi olan gencin olay günü stajının sona ermesi nedeniyle işyerindeki arkadaşlarıyla buluştuğu evine döndüğü sırada da kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Sapanca Meslek Yüksekokulu sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise şu ifadeler yer aldı:

''ACI GÜNÜMÜZ! Okulumuz Bankacılık ve Sigortacılık Programı'nın başarılı öğrencisi Hakan Altun, İş yeri eğitimini tamamlayıp, mesai arkadaşlarına veda ettikten sonra, evine giderken müessif bir kaza sonucu vefat etmiştir. Sapanca Meslek Yüksekokulu ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve arkadaşlarına başsağlığı dileriz.''