SAPANCA POLİSİNDEN BAŞARILI  BİR OPERASYON DAHA

GÜNCEL

SAPANCA POLİSİNDEN BAŞARILI BİR OPERASYON DAHA

Sapanca ilçesinde, polis ekiplerince bir eve düzenlenen operasyonda, ruhsatsız tabanca, yarı otomatik tüfek ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, son zamanlarda uyuşturucu, silah ve diğer suçlarla ilgili yaptıkları başarılı operasyonlarla göz dolduruyor.

Ekipler ilçe genelinde yaptıkları teknik ve fiziki takip sonrasında, şüphelendikleri bir şahısın Göl Mahallesinde ki evine operasyon düzenledi. Operasyonda evin çeşitli yerlerine saklanmış 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait iki adet şarjör, 54 adet 7.65 çapında fişek, 1 adet dipciksiz yarı otomatik av tüfeği ve bu tüfeğe ait 7 adet fişek ile ağırlığı yaklaşık 350 gram olan sentetik uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili T.G. (29) isimli şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısın Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Ekipler, 30 Aralık 2020 tarihinde'de Göl Mahallesinde bir eve operasyon düzenlemiş, yapılan aramada, 7 ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 500 fişek,çeşitli miktarlarda uyuşturucu ve uyuşturucu hap, hint keneviri ve tohumu, 400 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam aparat ve hassas teraziye el konulmuştu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.M. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken kadın zanlı M.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.