BAŞKAN ÖZEN MUHTARLAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

GÜNCEL

BAŞKAN ÖZEN MUHTARLAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Yeni kurulan Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, belediye ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gören muhtarların önemine değindi.

Belediye olarak muhtarlarla her zaman çözüm odaklı çalıştıklarını belirten Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, "Gerek üstyapı gerek altyapı projelerimizde, gerekse mahallelerimizin ihtiyaçları noktasında muhtarlarımızla her zaman irtibat halindeyiz. Muhtarlara verdiğimiz önemin göstergesi olarak göreve geldiğimiz ilk günlerde Muhtarlık Hizmet Ofisimizi hizmete sunduk. Böylece muhtarlarımızla daha koordineli çalışma imkanı sağlamış olduk" dedi.

Özen, "Sapanca Muhtarlar Derneği Başkanı, aynı zamanda Cami Cedit Mahallemizin Muhtarı Barış Yıldız kardeşimi yeni görevi vesilesi ile öncelikle tebrik ediyorum. Derneğin ilçemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Muhtarlarımızla daha önce hayata geçirmiş olduğumuz projelerimizi inşallah ilerleyen zamanlarda arttırarak devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Sapanca Muhtarlar Derneği Başkanı Barış Yıldız ise Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'in gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Yıldız, konuşmasında bu sözlere yer verdi:

"Hayata geçirilecek projeleri öncelikle mahalle muhtarları ile paylaşan fikir alışverişinde bulunan, kapsını her daim muhtarlarına açık tutan başkanımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Bizlerin talepleri halkın talepleridir. Bizler muhtarlık görevini üstlenmek istediğimizde yerel yönetimle, halkın arasında köprü vazifesi göreceğimizi bilerek bu göreve geldik. Şükürler olsun ki mahalle sakinlerimizin taleplerini yerine getiren muhtar arkadaşlarımız ve muhtarlara değer veren belediye Başkanımız var. İnşallah Sapanca Muhtarlar Derneği olarak ortak başarılarımız katlanarak artacak."