BAYAR, 'KORONAVİRÜS DÖNEMİNDE ÖNLEMLERE UYAN HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM'

GÜNCEL

BAYAR, 'KORONAVİRÜS DÖNEMİNDE ÖNLEMLERE UYAN HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM'

Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar, Koronavirüs döneminde sağduyulu olan ve önlemlere uyan ilçe halkına teşekkür ederek yeni yıllarını kutladı.

2020 yılında tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs salgınında yitirdiğimiz sevdiklerimize Allah'tan rahmet dileyen Bayar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

''Ülkemizde ve ilçemizdeki tüm vatandaşlarımızın yaşadığı kötü anıları, 2021 yılında silerek yeni başlangıçlar yapmayı temenni ediyorum. Bu dönemde sağduyulu olan ve önlemlere uyan siz değerli ilçemiz halkına teşekkür ederim. Yeni bir yıl yeni umutlar yeni başlangıçlar demek. Bizde bu anlayışla 2020 yılını geride bırakıyor, umut ve beklentilerle yeni bir yıla giriyoruz. Beklentilerimizin gerçeğe dönüşmesinde bireysel ve kurumsal çalışmalarla hedeflenen yere ulaşmayı, insanın kendi mutluluğunun çevresinin mutlu ve huzurlu olması ile tam bir anlam kazanacağını vurgulamak istiyorum. 2021 yılının ülkemiz ve insanlık için sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diler, tüm mesai arkadaşlarımız ve Sapanca halkının yeni yılını kutlarım.''