'UZAKTAN EĞİTİM GEBE OKULU'

GÜNCEL

'UZAKTAN EĞİTİM GEBE OKULU'

Sapanca İlçe Devlet Hastanesi'nde pandemi sebebiyle yüz yüze gerçekleştirilemeyen Gebe Sınıfı eğitimleri internete taşındı.  

Hastaneden yapılan açıklamada anne sütü bebekler için yaşamsal öneme sahip olduğuna dikkat çekilerek, bebekleri her türlü enfeksiyondan koruduğu hatırlatıldı.

"Bebek Dostu Hastane" unvanına sahip Sapanca İlçe Devlet Hastanesi'nin pandemi sürecinde eğitimlere internetten devam edeceğinin belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Pandemi sebebiyle yüz yüze eğitimlerin aksamasından dolayı Gebe Eğitim Sınıfında verilen tüm eğitim konularımızla birlikte 'Anne Sütü ve Emzirmenin Önemi' konulu eğitim annelerin ve anne adaylarının daha kolay ulaşabilmesi için hastanemiz web sayfasında ''Uzaktan Eğitim Gebe Okulu' linkinde yayınlanmıştır.

Emzirme döneminde yaşanan sıkıntılardan dolayı emzirmenin bırakılmaması ve annelerimizin emzirme konusunda desteklenerek kendine güvenlerinin arttırılması, her bebeğin anne sütü alabilmesi ile anne – bebek arasında bağlanmanın sağlanmasıyla bebeğin hayata ilk adımını güvenle atabilmesi anlayışıyla hastanemiz hizmetlerine devam etmektedir."

Online eğitimlere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

https://sapancadh.saglik.gov.tr/

https://sapancadh.saglik.gov.tr/TR,459205/uzaktan-egitim-gebe-okulu.html