TEM OTOYOLU SAPANCA GEÇİŞİNDE  KAZALAR PEŞ PEŞE GELDİ

YAŞAM

TEM OTOYOLU SAPANCA GEÇİŞİNDE KAZALAR PEŞ PEŞE GELDİ

Tem otoyolu Sapanca geçişi İstanbul ve Ankara yönlerinde 3 ayrı noktada meydana gelen 5 tır ve 1 otomobilin karıştığı kazalarda 1 kişi yaralandı.

Kazalar, TEM Otoyolu Sapanca geçişinde İstanbul ve Ankara istikametlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ilk kaza İstanbul istikametinde Güldibi mevkisinde aynı yöne giden 2 tır'ın çarpışması sonucu meydana gelirken, bu kaza sonrasında Ankara istikameti Kırkpınar mevkisinde 1 otomobilin karıştığı 2. kaza meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarpan otomobil savrularak sağ şeritte durdu. Meydana gelen her iki kazada yaralanan olmadı.

Öğlen saatlerinde İstanbul istikameti Uzunkum mevkisinde 3 tır'ın karıştığı başka bir kazada ise, aynı istikamete giden 3 tır bir birine çarptı. Kaza sonrası yabancı plakalı tır sürücüsü aracında sıkıştı. Çevredekileri haber vermesi üzerine kaza yerine itfaiye, polis, sağlık ve karayolları ekipleri sevk edildi. Polonya uyruklu sürücü sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası yaralı Sakaya Toyota Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Yaşanan kazalar sonrasında her iki istikamette de trafik yoğunluğu yaşandı. Karayolları ekipleri yol temizleme çalışmaları yaparken, trafik ekipleri ise yoğunluk oluşan trafiği rahatlatmak için yoğun çaba sarf etti. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması sonrası trafik normale dönerken, polis kazalar ile ilgili inceleme başlattı.