SAPANCA BELEDİYESİ'NDEN YAPILANDIRMA ÇAĞRISI

GÜNCEL

SAPANCA BELEDİYESİ'NDEN YAPILANDIRMA ÇAĞRISI

Sapanca Belediyesi, 7256 sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında, vatandaşların tahakkuk edilmiş borçlarını 18 taksitle yapılandırıyor.

Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi gibi kanun kapsamındaki diğer borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşların, bu kanundan yararlanmak için 31 Aralık tarihine kadar belediyeye müracaatlarını yapmaları gerekiyor.

31 Ağustos 2020 tarihinden önce tahakkuk edilmiş borçları kapsayan yapılandırmada, peşin ödeme ile 6, 9, 12 ve 18 eşit taksitlendirme imkanı sağlanıyor.

Sapanca Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürü Mustafa Bayraktar, "Bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin, 7256 sayılı kanun ile emlak, işyeri çevre temizlik, ilan-reklam vb. belediyemize 31 Ağustos 2020 tarihi öncesine döneme ait borcu olan vatandaşlara borçlarını yapılandırma fırsatı sunuluyor. Sapanca Belediyesi, olarak borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlarımızın başvurularını almaya başlamış bulunmaktayız. Yapılandırma için son başvuru tarihi 31 Aralık 2020'dir" dedi.