BU ÖDÜLLER OKUL VE ÖĞRETMENLERİMİZE

GÜNCEL

BU ÖDÜLLER OKUL VE ÖĞRETMENLERİMİZE

eTwinning 'Kalite Etiketleri' ve 'eTwinning Okul Etiketi ve Bayrağı' Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sahiplerine takdim edildi.

Avrupa'daki okulların projeleriyle çevrim içi bir araya geldiği eTwinning platformunda çok iyi niteliklere sahip projelere verilen 'Kalite Etiketleri' ve 'eTwinning Okul Etiketi ve Bayrağı', Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen törende sahiplerine teslim edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede ve Şube Müdürü Vedat Tezbiten tarafından eTwinning Okul Bayrağı Sapanca İlkokulu Müdürü Orhan Öz, 'Kalite Etiketleri' ise Sapanca İlkokulu Sınıf Öğretmeni Meltem Karabudak ve Sinan Göksun İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Bahar Sisligün adına Okul Müdürü Serkan Adıyaman'a takdim edildi.

Türkiye'de YEĞİTEK tarafından koordine edilen eTwinning projelerine mesleğinde fark yaratan öğretmenler çeşitli alanlarda faklı projeler ile katılabiliyorlar. Sapanca İlkokulu Sınıf Öğretmeni Meltem Karabudak başvurduğu dört eTwinning projesinden 4 adet 'Kalite Etiketi' ve 1 adet 'Avrupa Kalite Etiketi, Sinan Göksun Anasınıfı Öğretmeni Bahar Sisligün ise projesi ile 'Kalite Etiketi' almaya hak kazandı.

2019 yılında Antalya'da Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un katılımıyla düzenlenen 10. eTwinning Ulusal Konferansı'na davet edilen Meltem Karabudak, eTwinning STEM Kategorisi birincisi özel ödülünü, kurucusu olduğu 'Gelecek Kodlarımızda ' isimli projesi ile almaya hak kazanmıştı.