CAMİLER DEZENFEKTE EDİLİYOR

GÜNCEL

CAMİLER DEZENFEKTE EDİLİYOR

Sapanca Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında camilerdeki dezenfekte çalışmalarına devam ediliyor.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de görülen ve son günlerde yayılım hızı iyice artan koronavirüse (Covid-19) karşı Sapanca Belediyesi tarafından ilçe genelinde alınan önlemler artarak devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, ilçe genelindeki işleri ve camilerde düzenli olarak Sağlık Bakanlığı onaylı dezenfektanlar ile dezenfekte çalışmaları yapılıyor.

Maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat çeken Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, "Sapanca Belediyesi olarak korona virüsüne karşı kesintisiz mücadelemizi sürdürüyoruz. İlçemizdeki tüm camilerimizin normal zamanlarımızda da temizliklerini yapıyor ve vatandaşlarımızın hijyenik ortamlarda ibadetlerini yapmalarını sağlıyorduk. Koronavirüs ile mücadele kapsamında dezenfekte ve temizlik periyotlarımızı sıklaştırdık. Şehir genelinde salgına karşı gerekli tüm önlemeleri alıyoruz ve çalışmalarımıza bu yönde devam ediyoruz. Biz sizler için çalışıyoruz lütfen sizlerde kurallara uyun. Maske, mesafe ve temizlik kurallarını ihmal etmeyin" dedi.