FECİ KAZADA 1 KİŞİ ÖLDÜ 1 KİŞİ YARALANDI

YAŞAM

FECİ KAZADA 1 KİŞİ ÖLDÜ 1 KİŞİ YARALANDI

Sapanca'dan Korucuktaki hastaneye giden Turgut Ö.,'nün kullandığı araca kontrolden çıkarak çarpan otomobilin sürücüsü hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, saat 11.05 sıralarında Adapazarı-Korucuk duble yolu Sebahattin Zaim Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Camili istikametinden Adapazarı istikametine seyir halinde olan Hatice Bozyurt idaresindeki 54 ZS 988 plakalı otomobil sürücüsünün kontrolünden çıkarak refüjü aşarak, karşı şeritte Sapanca'da yaşayan ve  hastaneye kontrole gittiği öğrenilen Turgut Ö. idaresindeki 54 SC 4.. plakalı otomobile çarptı. Kazada, Turgut Ö. ile Hatice Bozyurt yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aracında sıkışan Turgut Ö. itfaiye ve 112 Acil ekiplerince çıkartıldıktan sonra sağlık ekiplerince hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Hastaneye kaldırılan 40 yaşındaki Hatice Bozyurt, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bozyurt'un 18 yıl önce öğretmenlik görevine başladığı ve Adapazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Yiyecek ve İçecek Hizmetleri öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.