OKULUN İLK GÜNÜNDE SÜRPRİZ YAPTILAR

GÜNCEL

OKULUN İLK GÜNÜNDE SÜRPRİZ YAPTILAR

Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 12 Ekim itibariyle yeninden başlayan yüz yüze eğitimde; 7 yaşındaki Mehmet Fatih ve 5 yaşındaki Hamza Yağız Erkin'e sürpriz yaptı.

Pandemi sebebiyle kapalı olan ancak alınan tedbir ve kararlar neticesinde ilkokul 2, 3 ve 4. Sınıflarda 12 Ekim itibari ile yüz yüze eğitimler başladı. Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise Nisan ayında kumbaralarında biriktirdikleri 445 lirayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışlayan iki kardeşe sürpriz yaptı.

İlk okul gününde Sapanca ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerince evlerinden alınan Mehmet Fatih ve Hamza Yağız Erkin, ekip otosuyla okullarına bırakıldı.

Kendilerini almaya gelen Sapanca ilçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser Hakan Erdoğan, Polis Memurları Mesut Durmuş ve Tuğba Yavuz'a teşekkür eden Mehmet Fatih Erkin, "Bu sürpriz beni eğitim aşamasında daha da gayretlendirecek. Öğretmenlerimi daha dikkatli dinleyip derslerime daha çok ve özenle çalışacağım" dedi.