ÇOCUKLARIN GÖZÜNDEN COVİD-19

GÜNCEL

ÇOCUKLARIN GÖZÜNDEN COVİD-19

Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından koordine edilen "Covid-19 ve Çocuk'' temalı resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Jüri üyeliğini; Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, Resim Öğretmeni Yasemin Samancı, Sapanca İlkokulu Sınıf Öğretmeni Meltem Karabudak, Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Emine Tarım ve Sapanca Belediyesi Kültür Müdürü Çağrı Ustaoğlu'nun yaptığı yarışma, 7-14 yaş arası çocuklar arasında gerçekleşti.

Yarışmada 1'inci olan Elif Yıldırım'a hediyesini Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, 2'nci Olan Tuana Demir'e hediyesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, 3'üncü olan Gizem Eylül Doru'ya hediyesini Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Arkan, Mansiyon Ödülü alan Bilgenur Keleş'e hediyesini Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Mubin Yeni, Özel Ödüllerin sahipleri; Feyzanur Çakıroğlu, Ayşenil Çavuş, Almira Cerit, Elif Zehra Boylu, Nazlı Duru Çavuş'a hediyelerini jüri üyelerinden Meltem Karabudak ve Çağrı Ustaoğlu takdim etti.

Çocukların pandemi sürecinde çok sıkıldıklarına dikkat çeken Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, "1 Haziran itibari ile kademeli olarak normal hayata geçiş başlamış olsa da çocukların eski düzenlerine dönememiş olmaları biz büyüklerden daha çok onları etkiledi. Çocuklarımızın dünyasından bu sürece bakmak belki bizlere rehber olacaktır. Bazen duygular kelimelere dökülemez bazen bir satır bazen bir renkle hayat bulur. Çocuklarımızın dünyasını bu yarışma vesilesiyle hep birlikte görmüş oluyoruz. Dereceye giren ve katılım sağlayan tüm çocuklarımızı tebrik ediyor, hayatları boyunca başarılı olmalarını canı gönülden temenni ediyorum'' dedi.

Jüri Üyelerinden Sapanca İlkokulu Sınıf Öğretmeni Meltem Karabudak ise ''Sapanca Belediyesi'nin bu dönemde çocukları düşünerek böylesine önemli bir konuyu ele alması ve çocukların katılımı için yarışma haline dönüştürmesi, çok güzel bir düşünceydi. Çocuklarımız duygularını hem resmetmiş hem de ödül kazanmış oldular. Birbirinden güzel duyguların renklenmiş haline tüm jüri üyelerimizle birlikte şahit olduk. Katılan tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum'' diye konuştu.