SAPANCA MYO'DA MEZUNİYET COŞKUSU

GÜNCEL

SAPANCA MYO'DA MEZUNİYET COŞKUSU

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu'nda 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleşti.

Okul yönetimi, akademisyenler, dereceye giren öğrenciler ve öğrencilerin ailelerinin katıldığı tören, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu konferans salonunda Karonavirüs (COVİT-19) tedbirleri kapsamında gerçekleşti.

Törende akademisyenler adına konuşan Dr. Öğr. Üyesi Hatice Sarıaltın, eğitim-öğretimin hayat boyu devam ettiğine dikkat çekti. Sarıaltın, "Sizin varlığınızın bilinciyle çalıştık ve sizleri mezun etmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. Gönül isterdi ki bütün öğrencilerimizin katılımıyla bir tören gerçekleştirelim. Ama yaşadığımız süreçte dijital dili ve sosyal değerlerimizi bir arada yeniden öğreniyoruz" dedi.

Sapanca MYO Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Zengin ise konuşmasında, "Eğitiminizin önemli bir aşamasını geride bıraktınız, şimdi hayata atılacaksınız. Önce ailenize, sonra çevrenize, sonra da milletinize faydalı insanlar olmak üzere sizleri mezun ediyoruz. Sizleri candan tebrik ederim" ifadelerine yer verdi.

Törende daha sonra Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Bankacılık ve Sigortacılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Medya ve İletişim, Dış Ticaret, Pazarlama ve Peyzaj bölümlerinde dereceye giren öğrencilere plaket ve mezuniyet belgeleri takdim edildi.

Plaketini MYO Müdürü Zengin'den alan okul birincisi Gürkan Küçükvardar meslek andını okudu. Ardından mezuniyet kütüğüne isim plaketini çaktı. Küçükvardar, mezunlar adına yaptığı konuşmasında, "Öğrenmenin bir sınırı yok, bir ömür devam edeceğinin farkındayım. Çalışmanın anlamlı karşılık verdiği bilinciyle mezun oluyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

Okul Birincisi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü Birincisi Gürkan Küçükvardar, 2. Ravza Pir, 3. Enes Güdüloğlu. Peyzaj ve Süs Bitkileri Bölümü Birincisi Nurhan Yılmaz, 2. Hilal Nur Metin, 3. Emine Mollaibrahimoğlu. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Birincisi Gülden Tuba Balkaya, 2. Gülsevim Çelik, 3. Aydanur Malkaç. Medya ve İletişim Programı Birincisi Erdal Çevrim, 2. Cüneyt Emre Topal 3. Seren Özden. Pazarlama Programı Birincisi Şeyda Önkol, 2. Meryem Koyuncu 3. Elif Yücel. Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Birincisi Beyza Nur Özcan 2. Buket Akbay 3. Melike Birinci. Dış Ticaret Bölümü Birincisi Oğuzhan Bayırlıoğlu, 2. Berfin Aydın ve 3. Gamze Özkan oldu.