BAŞKAN ÖZEN CAMİCEDİT MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU

GÜNCEL

BAŞKAN ÖZEN CAMİCEDİT MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Camicedit Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Sapanca Belediyesi tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen halk toplantıları bu kez Camicedit Mahallesi'nde düzenlendi.

Kemalettin Sami Paşa İlkokulu bahçesinde düzenlen toplantıya Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ve yönetimi, Sapanca Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Arkan, Mubin Yeni, SASKİ Şube Müdürü Bilal Habeş Çomaklı, SGK Müdürü Semiha Kocabey, Camicedit Mahalle Muhtarı Barış Yıldız, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Özen toplantı açılışında yaptığı konuşmada halk toplantılarının vatandaşların sorunları ve taleplerinin yerinde incelenerek tespit edilmesi amacıyla yapıldığını söyledi.

Göreve başladıklarında ilçenin sorunlarını bildiklerini belirten Özen, "Sapanca'ya yapacağımız çalışmalarda halka hizmeti hakka hizmet olarak görev edindik. Bu toplantıları yapmamızın amacı yaptığımız çalışmaların hesabını sizlere vermektir. Belediye olarak ilçemizin gelişip kalkınabilmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İmkanlar ölçüsünde ilçemize hizmetin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bizim amacımız sizlere ve Sapanca'ya hizmet ederek ilçemizi hak ettiği en güzel yere getirmektir. Bizler projelerimizi sizler için hazırlıyoruz ve gereken çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin desteğiyle ekibimizle güzel bir Sapanca için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Camicedit mahallesine bağlı Temren ve Kadı Sokak ile Kemer Caddesi'nde yapılacak olan yeni düzenlemeler hakkında da bilgiler veren Özen, "Çalışmalar sırasında bu üç nokta asfalt, bordür, granit bordür kaldırım, engelli erişimine uygun kılavuz yol, modern led aydınlatma direkleri, bina dış cephe iyileştirmeleri, yağmur suyu hattı, sıfır atık geri dönüşüm kutuları, şık çöp kutuları gibi çalışmalarla daha estetik görünüme kavuşturulacak.  2021 yılı sonun kadar bu projemizi inşallah tamamlamış olacağız. İnanıyorum ki bu şık görünüm Camicedit Mahallemize çok yakışacak" şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan vatandaşların tüm sorularını cevaplayan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, mahalle sakinlerine programa katılımlarından dolayı teşekkür etti.