KURUÇEŞME VE ÜNLÜCE'YE ALTERNATİF YOL

GÜNCEL

KURUÇEŞME VE ÜNLÜCE'YE ALTERNATİF YOL

Sapanca Belediyesi, Kuruçeşme-Ünlüce Caddesinden Göl Mahallesi'ne alternatif güzergah oluşturacak olan yeni bir yolun çalışmasına başladı.

Mevsim şartlarının da uygun olması nedeniyle yol ve asfaltlama çalışmalarına yoğunluk veren Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde sürdürdüğü yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında ekipler tarafından Kuruçeşme-Ünlüce Caddesinden Göl Mahallesi sanayi arkasına 500 metre uzunluğunda bağlantı yolu yapılıyor.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Özcan Özen, "Açmış olduğumuz yeni alternatif yol ile vatandaşlarımız hem zamandan hem de mesafe açısından kazanım sağlayacak. 8 bin 820 metreküp hafriyat malzemesi kaldırılıp, yerine stabilize dolgu malzemesi serimi gerçekleştireceğiz. Yolun bin 800 metrekaresi ise kare taş duvar olacak. Açtığımız ve genişlettiğimiz yollar bölge halkına avantaj sağlayacak. Havaların elverişli olduğu bu günleri en verimli şekilde geçirmek için ekiplerimiz geceli gündüzlü çalışmalarına devam ediyor" dedi.