UZUNKUM YÜRÜYÜŞ VE BİSİKLET YOLUNDA ÜCRETSİZ WİFİ HİZMETİ BAŞLADI

GÜNCEL

UZUNKUM YÜRÜYÜŞ VE BİSİKLET YOLUNDA ÜCRETSİZ WİFİ HİZMETİ BAŞLADI

Sapanca Belediyesi, gelişen teknoloji ile birlikte vatandaşların güvenli ve erişilebilir telekomünikasyon hizmetlerinden faydalanabilmesi için ücretsiz wifi hizmeti sunmaya başladı.

Vatandaşların kolay ve kesintisiz iletişim kurmasını önemsediklerini ifade eden Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, ''Halkımızın spor, yürüyüş ve piknik amacıyla sık sık kullandığı Uzunkum Yürüyüş ve Bisiklet Yolu'nda ücretsiz ve güvenli internet hizmeti sunmaya başladık.

Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği, vatandaşlarımızın ücretsiz, hızlı ve güvenli bir internet bağlantısıyla tüm dünyadaki gelişmelere anında ulaşabilmeleri, sevdikleriyle rahatça görüşebilmeleri adına bu hizmeti gerçekleştirdik.

Yolun uzunluğu olan 2 bin 500 metre boyunca vatandaşlarımız T.C. kimlik numarası ve telefon no doğrulamasıyla ücretsiz wifi hizmetimizden yararlanabilecek. Sapanca'mıza, vatandaşlarımıza hayırlı olsun'' dedi.

Belediyeden yapılan açıklamada ise vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Uzunkum Yürüyüş ve Bisiklet Yolu'na önceliğin verildiği, ilerleyen zamanlarda ilçenin diğer noktalarında da ücretsiz wifi hizmetinin hayata geçirileceği belirtildi.