SAPANCA'DA İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

GÜNCEL

SAPANCA'DA İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

Sapanca ilçesinde, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası düzenlenen törenle kutlandı.

Sapanca Hükümet Konağı önünde düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede tarafından Atatürk anıtına çelenk sunulması ile sona erdi.

Törene, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında diğer bir program ise Muazzez Sabri Gündoğar İlk ve Orta Okulunda gerçekleşti.

Koronavirüs (Covit-19) tedbirleri kapsamında seyreltilmiş şekilde düzenlenen sınıfları gezen İlçe Kaymakamı Bilgehan Bayar ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek sohbet etti.

Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, "21 Eylül itibariyle aşamalı ve seyreltilmiş yüz yüze eğitimle başlamış bulunmaktayız. İlk olarak anasınıfı ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerimiz ders başı yaptılar. Uzun bir aradan sonra okullar, öğrencilerimizin varlığıyla, cıvıltısıyla hayat buldu. 2020-2021 eğitim-öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, öğretmenlerimize, eğitim yöneticilerimize, çalışanlarımıza ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. İlköğretim Haftamız kutlu olsun"  dedi.