HAVUZ İÇİN İMZALAR ATILDI

GÜNCEL

HAVUZ İÇİN İMZALAR ATILDI

Sapanca Belediyesi, Kırkpınar Açık Hava Tiyatrosu kompleksinde yer alan yarı olimpik yüzme havuzunun yeninden hizmete açılması çalışmaları kapsamında Spor Toto Teşkilat Başkanlığıyla protokol imzaladı.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Kırkpınar'da bulunan yarı olimpik yüzme havuzunun Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik'in destekleriyle tadilat ve bakımının yapılarak yeniden hizmete gireceğini açıkladı.

Özen, "Sapanca'mızın eksiklerinden biri olan yüzme havuzumuz başta çocuklarımız olmak üzere gençlerimiz ve yetişkinlerimiz için yeni bir aktivite olanağı sağlayacak. Sapanca'yı hak ettiği noktaya ulaştırmak için her alandan hizmet anlamında verdiğimiz mücadeleye yorulmaksızın devam ediyoruz. Yarı olimpik yüzme havuzumuzu inşallah en yakın zamanda ilçe halkının kullanımına açacağız. Sapanca'mıza hayırlı olsun" dedi.

Özen ayrıca Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik'e Sapanca ilçesine gösterdikleri yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.