MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI GÖKHAN ALEMDAR MAZBATASINI ALDI

SİYASET

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI GÖKHAN ALEMDAR MAZBATASINI ALDI

Milliyetçi Hareket Partisi Sapanca İlçe Kongresinde başkan seçilen Gökhan Alemdar mazbatasını aldı.

Yeni yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte İlçe Seçim Kurulu'na giden Alemdar, mazbatasını ilçe seçim kurulu müdüründen aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Sapanca ilçe Başkanı Gökhan Alemdar mazbata töreninin ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Teşkilat olarak üzerimdeki yükün ağırlığının elbette farkındayız. Devletimiz dört bir yandan kuşatılmaya çalışırken elimiz bağlı, sesimiz kısık duracak değiliz. İçerideki ve dışarıdaki tüm ihanet şebekelerine karşı her türlü mücadeleyi vermeye hazır olduğumuz bilinmelidir. Milliyetçi Hareket Partisi Sapanca İlçe Teşkilatı olarak, Sapanca'mızda hemşerilerimizin problemlerini, sıkıntılarını dert edinmek, çözüme kavuşması için mücadele etmek en asli vazifemizdir. Bu sebepten dolayı teşkilatımızın kapısı parti ayrımı gözetmeksizin tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır. MHP Sapanca İlçe Teşkilatı olarak diğer bir görevimizde Cumhur İttifakı kapsamında ilçe belediyesinde meclis üyelerimizin yapacağı çalışmalardır. Bugüne kadar yaptığımız gibi ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin ifadeleriyle 'Denge ve denetleme' görevimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. İlçemiz için hayırlı olan, vatandaşımızın yararına olan her işin destekçisi ve takipçisi olacağız. Kısır siyaset anlayışının karşısındayız. Yapıcı, çözüm odaklı ve kontrolü elden bırakmadan, duruşumuzdan taviz vermeden siyaset yapmaya devam edeceğiz. 50 yıldır aynı çizgide, milletimizin ve devletimizin yanında nasıl yürüdüysek aynı inanç ve kararlılıkla bu aziz milletin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. 13. Olağan Kongremizin tamamlanmasıyla görev alan arkadaşlarımızın her birinin bu inanç ve irade de olduklarının da bilinmesini isterim."