ÖZEN, MÜSİAD BAŞKANINI AĞIRLADI

GÜNCEL

ÖZEN, MÜSİAD BAŞKANINI AĞIRLADI

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, MÜSİAD heyetini ağırladı.

Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, MÜSİAD Gebze Başkanı Serkan Beyaz, MÜSİAD Sakarya Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Erkan ve Genç MÜSİAD Sakarya Başkanı Enes Boz, Başkan Özen'in misafiri oldu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Özen, "MÜSİAD dünyanın en yaygın sivil toplum kuruluşlarından biri haline geldi. Gelecekte devletler değil, şehirler yarışacak. Bu anlamda şehirlerimizi markalaştırma konusunda yereldeki komite yapılarımız ve sizlerle birlikte mücadele ediyoruz. Türkiye'nin en önemli işadamları topluluğu, örnek bir STK'dır. İsmail Filizfidanoğlu'na görevinde başarılar diliyorum. Örnek teşkil edecek projelere imza atacağına inanıyorum" dedi.

Filizfidanoğlu ise, "Gerek ilçenin kalkınması, gerekse belediyenin projeleri hakkında yapılması gerek çalışmalarla alakalı MÜSİAD olarak bizlere düşen herhangi bir konu olduğu taktirde seve seve başkanımızın yanında olacağız. Gösterdiği sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'e teşekkür ederim" diye konuştu.