BU ACININ TARİFİ YOK! O KADAR SEVENİN VAR Kİ AŞKIM...

YAŞAM

BU ACININ TARİFİ YOK! O KADAR SEVENİN VAR Kİ AŞKIM...

Sapanca ilçesinde yaşayan Ezgi Çakmak Özboyacı'nın, denizde hayatını kaybeden eşi Berkay Özboyacı için sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım yürekleri dağladı.

Sapanca'da yaşayan ve hafta sonu Kandıra Bağırganlı'da girdiği denizde hayatını kaybeden Berkay Özboyacı'nın eşi Ezgi Çakmak Özboyacı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla yürekleri dağladı. Eşi ile birlikte çekildiği fotoğrafının altına duygularını dile getiren Özboyacı mesajında şu ifadelere yer verdi:

''Ömrüm, canımın içi, kızımın biricik babası seni çok seviyorum. Ömrüm boyunca da seveceğim. Ateş düştüğü yeri yakıyor derler ya, içimde kor oldun be aşkım. Nasıl bırakıp gittin beni, bir tanecik Badis'ımızı, böyle gitmen olmadı be aşkım. Böyle gitmemeliydin. Senden kalan en güzel hatıramız kızımıza çok çok iyi bakacağım. Sana söz veriyorum bir tanem. Seni hep kalbimizde yaşatıcım. Öyle iyi insandın ki senin eşin olmamla gurur duyuyorum duyacağım da. Kızımızı sana hep getireceğim. Adam gibi adamdı senin baban diye hep anlatacağım ona. Yanımızda olamasan da kalbimizde yaşayacaksın. O kadar sevenin var ki aşkım dostun, ailen, dualarımız hep seninle olacak. Biliyorum ki sende hep bizimle olacaksın. Cennetin en güzel köşesini nasip etsin Mevlam sana. Bizi orda bekle hayatımın tek anlamı. Sen benim her şeyimsin. Allah'a emanetsin. Önce rabbimin sonra senin emanetin olan biricik kızımıza, senin yerini asla dolduramasam da ona hem annelik hem babalık yapacağım. Her daim bizimle olacaksın. Seni hiç yalnız bırakmayacağım''