FAHRİ ARKAN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

SİYASET

FAHRİ ARKAN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

AK Parti Sapanca Belediye Meclis Üyesi Fahri Arkan, Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Sapanca Belediye Meclisi Eylül Ayı olağan toplantısında ek madde olarak Sapanca Belediye Başkan Yardımcılığı görevine AK Parti Belediye Meclis Üyesi Fahri Arkan'ın atanması maddesi görüşüldü. Görüşmeler sonrası yapılan oylamada Arkan oy birliği ile belediye başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Maddenin oylaması sonrası Belediye Başkanı Özcan Özen, Arkan'a yeni görevinde başarılar dileyerek "Sapanca Belediyesi olarak ilçemize hizmet etmek için mücadele eden büyük bir aileyiz. Fahri Arkan kardeşimize de bu büyük ailemize hoş geldin demek istiyorum" dedi.

FAHRİ ARKAN KİMDİR?
14 Şubat 1982 tarihinde doğan Arkan, ilk, orta ve lise öğrenimini Sapanca'da tamamladı. Arkan sırası ile Sakarya Üniversitesi, Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulda ön lisans daha sonra ise Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde lisans eğitimini başarıyla bitirdi. 2010 yılında başlamış olduğu Yetkilendirmiş Gümrük Müşavirliği sektöründeki görevine 2014 yılından sonra Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak devam etti. 2019 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Belediye Meclis Üyesi seçilen Arkan, SOFFDER, Sapanca Doğayı Koruma ve Offroad Derneğinin de başkanlık görevini yürütmektedir.