SAKARYA VALİLİĞİ SON ÜÇ  GÜNDE SAPANCA’DA OLAN ASAYİŞ OLAYLARINI AÇIKLADI.

YAŞAM

SAKARYA VALİLİĞİ SON ÜÇ GÜNDE SAPANCA’DA OLAN ASAYİŞ OLAYLARINI AÇIKLADI.

Sakarya Valiliği son üç günde Sapanca’da meydana gelen asayiş olaylarını açıkladı. İşte bu süreçte meydana gelen darp ve hırsızlık olayları.

8.03.2013 günü saat 14.30 sıralarında meydana gelen Kayıp Eşya olayı ile ilgili müşteki S. Ç.' ın alınan beyanında  Samsung Galaxy marka Ace model siyah renkli telefonun kaybolduğunu beyan etmiş tahkikat başlatılmıştır.         

11.03.2013 günü saat 02.00 sıralarında meydana gelen Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili müşteki G. J. isimli şahsın tercüman eşliğinde alınan ifadesinde; Sapancaya gezi amaçlı geldiğini, arkadaşının evinde kaldığını, 11.03.2013 günü Polislerin eve gelerek çalınan bisikletinin olup olmadığını sormaları üzerine aparmanın aşağısında kilitli vaziyette bıraktığı iki adet bisikletin yerinde olmadığını, çalınmış olduğunu anladığını, Polis Merkezinde teşhis ettiği bisikletlerin kendisine ait olduğunu bisikletleri çalan kişiden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiştir.Şüpheli S. I.'nin ifadesi alınarak tahkikat başlatılmıştır.

12.03.2013 günü saat:00.15 sıralarında müşteki N.S. ve A.S.'ın alınan beyanlarında şuan E.K.'in işyerinin önünde beklediğini ve bir müddet sonra işyerinin içerisine girerek darp edildiklerini beyan etmişler davacı ve şikayetçi olduklarını beyan etmişlerdir.

12.03.2013 günü saat  11.40 sıralarında müracaatta bulunan Müşteki A.D. alınan ifadesinde, İstanbul'dan Sapanca'ya  turizme ait firmanın otobüsüyle geldiğini, sapanca ya geldiğinde çantasının bagajda olmadığını, muavinin bagaj fişi kesmediğini, otobüs firmasından ve otobüs şoföründen davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.