KANALİZASYON VE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI

GÜNCEL

KANALİZASYON VE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI

Sapanca Belediyesi, ilçe genelinde altyapı ve yola yapım çalışmalarına devam ediyor.

Sapanca Belediyesi'nden yapılan açıklamada ilçe genelinde altyapı ve yol yapım çalışmaları gerçekleştirildiği belirtildi.

Yapılan çalışmalar hakkında detayları paylaşan Fen İşleri Müdürü Fikri Ayanoğlu, "Ekiplerimizin çalışmalarını sürdürdüğü bölgelerden biri Ünlüce Mahallesi Işıklar Caddesi. 7 bin 200 metreküp dolgu ve yol tabanı malzemesinin serimi gerçekleştirildi. Daha sonra ise 5 bin 880 metrekare kilitli parke döşemesi yapacağız. Diğer bir tarafta da altyapı çalışmalarını tamamladığımız kısmın 490 metre uzunluğundaki kanalizasyon hattını döşüyoruz" dedi.

Aydınlar yokuşunda 15 metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde yol açım çalışmalarının başladığını ifade eden Ayanoğlu, "Çalışmalar esnasında belli zorluklar yaşanmış olsa da duyarlılıkları için mahalle sakinlerine teşekkür ediyoruz. Zahmet olmazsa rahmet olmaz inşallah sonuç herkes için güzel olacak. Belediyeciliğin, görünmeyen ama büyük önem taşıyan bu yönde hizmetleri de olmak zorunda ve bu yönde çalışmalarımız geceli gündüzlü devam ediyor" şeklinde konuştu.

Yanık-Kurtköy Mahalleleri arasındaki yol genişletme çalışmaları hakkında da bilgiler veren Ayanoğlu; "Sapanca'mız değişiyor gelişiyor. Sapanca Belediye Başkanımız Özcan Özen'in, hizmet programı dahilinde Sapanca'mızı nakış gibi işlemekteyiz. Yanık-Kurtköy yol genişletmesi içinde yer alan 1000 metrelik kanal çalışmasının 350 metresi tamamlanmış olup geri kalan 2 bin 700 metresinin de tamamlanması için çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.