BÜYÜKŞEHİR YAZ KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

GÜNCEL

BÜYÜKŞEHİR YAZ KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından açık havada düzenlenecek yaz kültür sanat etkinlikleri başlıyor. Etkinliklerin Sapanca ayağı ise 27 Ağustos Perşembe günü İnsan Hakları Parkı'nda düzenlenecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin kültür sanat ajandasına yeni bir etkinlik takvimi ile renk katacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan yaz etkinliklerinde Ağustos takvimi belirlendi. Açık havada tiyatro gösterimlerinden sinema günlerine, çocuk etkinliklerinden sergilere birçok etkinlik kültür sanat şehri Sakarya'da vatandaşların beğenisine sunulacak. Etkinliklerin tamamı açık havada gerçekleştirilecek olmasının yanı sıra maske, mesafe ve hijyen kuralları uygulanacak ve etkinliklere sınırlı sayıda katılımcı kabul edilecek.

Büyükşehir Belediyesi 2020 Yaz Etkinlikleri 6 Ağustos Perşembe günü OSM'de Sanatçı Metin Aşoğlu'nun seçkin eserlerinden oluşan 'Atıktan Sanata' isimli sergi ile başlayacak. Kocaali, Karasu ve Sapanca'da animasyon gösterileri, gölge oyunu ve film gösterimleri yapılacak. Tiyatro ve sinema gösterimlerine ise Millet Bahçesi ev sahipliği yapacak.

Etkinliklerin Sapanca ayağı ise 27 Ağustos Perşembe günü İnsan Hakları Parkı'nda düzenlenecek. 19:00'da başlayacak etkinlikte animasyon gösterileri, Seçkin Bayramoğlu Gölge Oyunu ve animasyon film gösterimi 'Uçan Halı Kayıp Elmas' gerçekleşecek.