ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE BAYRAM ZİYARETİ

GÜNCEL

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE BAYRAM ZİYARETİ

Sapanca'da Kurban Bayramı sebebiyle şehit aileleri ve gazilere ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarete, Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, İlçe Emniyet Müdürü Cihat Kayaer ve İlçe Jandarma Karakol Komutanı Hakan Kurtoğlu katıldı.

Şehit Şehabettin Arslan'ın ailesine gerçekleştirilen ziyarette konuşan Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar "Tüm şehit yakını ve gazilerimizin bayramını tebrik ediyor, daima yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum" dedi.

Başkan Özen ise konuşmasında, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını feda eden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Devletimizin ve milletimizin bekası, vatanımızın parçalanmaması, ezanlarımızın susmaması için gözlerini dahi kırpmadan şehadete yürüyen kahramanlarımızı her zaman rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Aziz şehitlerimizin geride kalanları bizlere emanettir, aileleri bizim de ailemiz, anneleri bizim de annemizdir. Onlar için ne yapsak azdır" sözlerine yer verdi.

Ziyarete katılan AK Parti İl Başkanı Yunus Tever,"Kurban Bayramı vesilesi ile şehit ailelerini ve gazilerimizi bir kez daha şükran ve minnet duygularıyla anıyor, bütün şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin bayramlarını kutluyorum" şeklinde konuştu.

Şehit Şehabettin Arslan'ın babası Nurettin Arslan, gerçekleştirilen ziyaretten mutluluk, şeref ve onur duyduklarını belirterek ziyaretlerine gelenlere tek tek teşekkür etti.

Arslan, "Değerli misafirlerimizin, ziyaretleri için teşekkür ederim. Sizlerin ve tüm İslam aleminin bayramı mübarek olsun. Devletimiz yanımızda, bizleri onurlandırdınız" ifadelerini kullandı.

Mardin Ömerli'de terör örgütü PKK ile girmiş olduğu çatışmada yaralanan Gazi Levent Çakıroğlu ise, "Söz konusu vatan, bayrak ve milletse göğsümüzü siper etmeye hazırız" şeklinde konuştu.