ÖZEN'İN GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

GÜNCEL

ÖZEN'İN GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı, kapsamında bir mesaj yayınlayarak; yazılı, görsel ve işitsel yayın kuruluşlarında görev alan tüm çalışanların Basın Bayramı'nı kutladı. 

Başkan Özen yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

 "Basın dünyasında çalışan ve emek veren gazetecilerin yağmurda, çamurda, sıcakta, soğukta, zaman zaman ise canını da tehlikeye atarak gerçekleştirdiği özverili çalışmaları sayesinde ülkemizde basın önemli bir konumda bulunuyor. Ülkemizin ve ilçemizin gelişimi, halkımızın bilgilendirilip bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulmasında basın sektörünün çok önemli katkıları bulunuyor.

İçinde bulunduğumuz iletişim çağında yazılı, işitsel ve görsel basın kuruluşları tüm dünyadaki gelişmeler hakkında toplumu bilgilendirmenin yanı sıra vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması gibi önemli bir mesuliyeti de üstlenmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nın 112'inci yıl dönümünde, ülkemizde, ilimizde ve ilçemize faaliyette bulunan bütün basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor; başarı dileklerimle sağlık ve mutluluklar diliyorum."