SAPANCA GÜLDİBİ KAPALI PAZAR YERİNDE BİR ŞAHIS ÖLÜ BULUNDU

YAŞAM

SAPANCA GÜLDİBİ KAPALI PAZAR YERİNDE BİR ŞAHIS ÖLÜ BULUNDU

Sapanca ilçesi Güldibi Mahallesinde bulunan kapalı pazar yeri arkasında bir şahıs ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre; Sapanca Güldibi Mahallesi Kapalı Pazar Yeri arkasında hareketsiz halde yerde yatan bir şahsın olduğu gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde şahsın öldüğünü tespit etti. Sapanca ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerini güvenlik şeridi ile kapatırken, olay Yeri İnceleme Ekipleri ise delil çalışması yaptı. Yapılan inceleme sonrasında ölen şahısın Osman Gümüş (58) olduğu tespit edildi.

Çevredeki bazı vatandaşların yerde yatar vaziyette bulunan Gümüş'ün, her Çarşamba günü Pazar alanına Pazar kapandıktan sonra gelerek pazarcı esnafından kalan plastik ve tahta kasaları toplarken görüldüğü belirtilirken, olay yerinde aynı şahsa ait olan kasalı bir kamyonetin olduğu görüldü.

Cumhuriyet Savcısının yaptığı inceleme sonrası Gümüş'ün cansız bedeni, Sapanca ilçe Hastanesi morguna kaldırılarak kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Otopsi Merkezine gönderileceği öğrenildi. Polis olayla ilgili araştırma başlattı.