SAPANCA'DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

GÜNCEL

SAPANCA'DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Sapanca Belediyesi ilçe genelindeki çeşitli noktalarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

7 BİN 200 M3 DOLGU, 5 BİN 880 M2 KİLİTLİ PARKE

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından Ünlüce Caddesini Işıklar Caddesine bağlayan güzergahta 980 metre uzunluğunda içme suyu, kanalizasyon ve doğalgaz çalışması gerçekleştirildi.

Belirlenen program dahilinde ilçede yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarının gerçekleştirildiğini belirten Fen İşleri Müdürü Fikri Ayanoğlu; "Sapanca'mız şuan adeta bir şantiyeyi anımsatıyor. Yapılacak iş çok, biz de işimizin başındayız. En kısa sürede bu çalışmaları bitirmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Çalışmalar kapsamında 7 bin 200 m3 dolgu ve yol tabanı malzemesi serimi yapılmış olup, 5 bin 880 m2 ise kilitli parke döşemesi gerçekleştirilecek. Altyapı çalışmalarını tamamlamış olduğumuz Ünlüce Caddesinde ise yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına devam ediyoruz" dedi.

Sapanca'nın 2021 yılında yeni bir çehreye kavuşacağını ifade eden Ayanoğlu, "Yanık-Kurtköy yol genişletmesi, Güldibi Park, İstanbul Dere rekreasyonu, İzmit Caddesi düzenlemesi, elektrik tellerinin yer altına alınması, yeni bağlantı yollarının açılması, asfalt, parke ve yağmur suyu kanal çalışmaları aynı hızla devam ediyor. Sapanca'mız değişiyor gelişiyor. Sapanca Belediye Başkanımız Özcan Özen'in, hizmet programı dahilinde başladığımız ve kısa süre içinde start verilecek olan projelerle halkımız değişime şahitlik edecek. Sapanca, 2021 yılında yeni bir çehreye sahip olacak" şeklinde konuştu.