YENİ ENCÜMEN VE KOMİSYON ÜYELERİ BELLİ OLDU

SİYASET

YENİ ENCÜMEN VE KOMİSYON ÜYELERİ BELLİ OLDU

Sapanca Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısında yeni dönemde görev yapacak encümen ve çeşitli komisyonlarda görev yapacak üyelerin seçimi gerçekleşti.

Sapanca Belediye Meclisi 3 aylık koronavirüs arasının ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda yeni dönemde görev yapacak encümen ve çeşitli komisyonlarda görev yapacak üyelerin seçimi gerçekleşti.

ENCÜMEN ÜYELERİ

Toplantının 2. Maddesinde gizli oylama ile 1 yıl süreyle görev yapacak Encümen Üyeleri'nin seçimi gerçekleşti.

Kapalı zarf usulü ile yapılan oylamada; AK Partili Meclis Üyeleri Ethem Tiryaki ve Mustafa Yıldız asil, Ömer Susran Hunca ise yedek üye olarak encümen üyesi seçildi.

İHTİSAS (İMAR) KOMİSYONU

Toplantının 3. Maddesinde gizli oylama ile 1 yıl süreyle görev yapacak olan Belediye İhtisas (İmar) Komisyonu Üyelerinin seçimi gerçekleşti.

Kapalı zarf usulü ile yapılan oylamada; AK Partili Ömer Susran Hunca, Büşra Duygu Alptekin, Cemal Topçu, MHP'li Elif Uzun ve CHP'li Nihat Arda Şahin İhtisas (İmar) Komisyonu Üyeliğine seçildi.

PLAN BÜTÇE KOMİSYONU

Toplantının 4. Maddesinde gizli oylama ile 1 yıl süreyle görev yapacak olan Plan Bütçe Komisyon Üyelerinin seçimi gerçekleşti.

Kapalı zarf usulü ile yapılan oylamada; AK Partili Abdullah Şahin, Fahri Arkan, Enes Serdar, MHP'li Alperen Durmaz ve CHP'li Şevki Burak Koç, Plan Bütçe Komisyonun yeni üyeleri oldu.

HUKUK KOMİSYONU

Toplantının 5. Maddesinde gizli oylama ile 1 yıl süreyle görev yapacak olan İhtisas (Hukuk) Komisyonu Üyelerinin seçimi gerçekleşti.

Kapalı zarf usulü ile yapılan oylamada; AK Partili Ethem Tiryaki, Büşra Duygu Alptekin ve Fahri Arkan, MHP'li Alperen Durmaz ile İYİ Partili Erdem Şıkkibar İhtisas (Hukuk) Komisyonu yeni üyeleri oldu.