BALKAYA'DAN, BAŞKAN ÖZEN'E ZİYARET

GÜNCEL

BALKAYA'DAN, BAŞKAN ÖZEN'E ZİYARET

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Yaşar Faruk Balkaya, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'i ziyaret etti.

Bir süre önce Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı olarak atanan Yaşar Faruk Balkaya, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'i makamında ziyaret etti.

"Bizler hizmet için buradayız" diyen Sapanca Belediyesi Başkanı Özen, "Halkımıza en güzel hizmetleri vermeye en güzel projeleri üretmeye çalışıyoruz. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'na atanan Yaşar Faruk Balkaya'yı canı gönülden tebrik ediyorum. Yeni görev yerinde başarılı işlere imza atacağına inanıyorum. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Sakarya ve Sapanca için güzel işler icra etmeye çalışacağız. Kendisine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Misafirperverliğinden dolayı Başkan Özen'e teşekkür eden Daire Başkanı Balkaya ise "Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'in göreve geldiği hizmet süresi içinde görüyoruz ki başarılı projelere imza atmış durumda. Bundan sonra yapılacak hizmetlerde bizlerde üzerimize düşen görev için hazırız. Bizler birlik ve beraberlik içinde halkımız için hizmete talibiz" diye konuştu.