BUDAMA VE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

GÜNCEL

BUDAMA VE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Sapanca Belediyesi'ne bağlı ekipler ilçe genelinde budama ve ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde büyüyen otlar, tehlike arz eden kuruyan dalların budanması ile sinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Sağlıklı ve temiz bir çevre için ilaçlama çalışmalarını belirli periyotlarla gerçekleştirdikleri gibi vatandaşlardan gelen taleplere göre de çalışma yaptıklarını belirten Park ve Bahçeler Müdürü Kazım Şirin ilçe genelinde tüm mahalle ve sokaklarda sivrisinek ve haşerelere karşı da ilaçlama yapıldığını belirtti.

Yaz ayı içerisinde özellikle sahiller, boş araziler, kaldırım kenarları gibi alanlarda artış gösteren yabani otlara karşı gerekli çalışmaların devam ettiğini ifade eden Şirin, "Belediye olarak yeşil alanlarımızı korumaya, park ve bahçelerimizi daha güzel hale getirmeye gayret ediyoruz. Daha yeşil bir Sapanca için çalışıyoruz. Ayrıca ilçe genelinde vektörle mücadeleye ara vermeden aylar öncesinden larva döneminde ilaçlamalara başladık ve devam ediyoruz. Halkımızın memnuniyeti için görevimizin başındayız" dedi.