BAŞKAN ÖZEN METEM HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

GÜNCEL

BAŞKAN ÖZEN METEM HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Sapanca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fatih Bayramçavuş ve heyetini misafir etti.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'i, makamında ziyaret eden Okul Müdür'ü Fatih Bayramçavuş, üretmiş oldukları dezenfektan aleti hakkında bilgiler verdi.

Okul bünyesinde geliştirilen ve üretilen dezenfektan cihazlarının öncelikli olarak okul öğrencilerinin hizmetine sunulacağını belirten Bayramçavuş, "Çocuklarımızın gayret ve özverili çalışmalarıyla bu ürünü ortaya çıkardılar. Bu bizler için ayrı bir gurur kaynağı oldu. İnanıyoruz ki Sapancalı, Sakaryalı hemşerilerimizin çocuklarımızın destekçisi olacaktır" dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM

emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Başkan Özen ise "Tamamı Sapanca'da ve bizim öğrencilerimiz tarafından üretildiği için ayrıca gurur duyuyorum. Öğrencilerimizin ve sizlerin emek ve tasarımları sayesinde başarılı işler ortaya çıkıyor. Türkiye'deki meslek liselerinin proje ve ürün geliştirme konusunda ileri seviyelerde olduğunu görüyorum. Yerli imkanları kullanarak kendi üretimlerimizi yapmak son derece önemli. Vatan millet duygusuyla yerli üretime herkesin sahip çıkacağına destek olacağına inanıyorum" diye konuştu.

İlçedeki iş yerlerinin ihtiyaçlarını karşılamaya hazır olduklarını belirten okul idaresi sensörlü ve pedallı el dezenfektanı makinesi ihtiyacı olan işletmelerin kendileriyle iletişime geçebileceği bilgisini paylaştı.