BELEDİYEDE PANDEMİ SONRASI İLK MÜDÜRLER TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

SİYASET

BELEDİYEDE PANDEMİ SONRASI İLK MÜDÜRLER TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Sapanca Belediyesi'nde pandemi sonrası ilk müdürler toplantısı gerçekleştirildi.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, daire müdürleri ile gerçekleştirdiği toplantıda öncelikle tüm çalışanlara pandemi sürecinde gösterdikleri özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Göreve geldiği ilk günden buyana projelerin birer birer hayata geçirildiğini ve bundan sonrada geçirileceğini ifade eden Başkan Özen, "Planlanan çalışmalara yönelik hedeflerimiz var, biz bu göreve iş yapmaya geldik. İnşallah ağır kısmını geride bıraktığımız pandemi sürecini atlattık mı? Her şey bitti mi? Hayır. Aynı tedbirlere devam. Maske, temizlik, mesafe kuralına önce biz uyacağız ardından vatandaşlarımızın uyması için tedbirlere devam edeceğiz. Bununla birlikte hizmetlerimize ve projeleri aksatmadan devam edeceğiz" dedi.

Bakanlık tedbirlerinin açıklanmasından önce Sapanca Belediyesi olarak kendi önlemlerini uygulamaya koyduklarını belirten Özen, "Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler, Zabıta ve Sosyal Yardım müdürlüklerimiz bu işte lokomotif olarak çalıştılar. Salgın önlemlerinin sıkı uygulandığı iki, iki buçuk ay içerisinde büyük emek sarf eden çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da bilgiler veren Özen, "Ekibime güveniyorum. Ben nasıl fedakarca çalışıyorsam, sizlerin de o şekilde çalıştığına inanıyorum. İnşallah görev süremizde hayat bulmamış projemiz kalmayacak. Görevimizin ilk yılında vaatlerimizin arasında olmadan hayata geçirdiğimiz hizmetlerimiz var ve bu tür ilave çalışmalarımız devam edecek. Vatandaş isteyecek bizlerde imkanlar ölçüsünde en iyisini yapmak için hep birlikte çalışacağız. Önümüzdeki 3 ay ilçe turizmimiz açısından önemli. İlçemizde hafta sonları yerli turistlerden kaynaklı kalabalığın yaşandığını görüyoruz. Her hafta bu oran git gide artacak. Gelenlerin ve ilçe halkımızın memnuniyeti için el birliği ile çalışmalarımızı arttıracağız" diye konuştu.