KAHRAMAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

GÜNCEL

KAHRAMAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, belediye meclis üyeleri ve ilçe yönetimi, Türk Kızılayı Sapanca Temsilciliğine atanan Osman Kahraman'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kahraman, tüm misafirlerine teşekkür etti. Yerel yönetimlerin çalışmalarını önemsediklerini belirten Kahraman, STK'lar arasındaki iletişimin önemli olduğuna dikkat çekti, Sapanca Belediyesi ve ilçedeki STK'lar ile ortaklaşa birçok başarılı çalışmaya imza atacaklarına inandığını ifade etti.

AK Parti İlçe Başkanı Gümüşel ise Türk Kızılayı'nın birçok kişinin gönül teline dokunduğuna vurgu yaptı ve Covit-19 döneminde yoğun bir çalışma gerçekleştiren Türk Kızılayı'nın görünen görünmeyen tüm kahramanlarına teşekkür etti.

Gümüşel ayrıca Sapanca temsilciliğine atanan Osman Kahraman'a yeni görevinde başarılar diledi.

Türk Kızılayı'nın başarılarını yakından takip ettiklerini belirten Başkan Özen ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Türk Kızılayı'nın başarıların artarak devam edeceğini inanıyorum. Kızılay Türkiye'nin yanı sıra birçok ülkede faaliyet gösteriyor buda bizleri gururlandırıyor. Kan, afet, uluslararası yardım, göç ve mülteci hizmetleri, sosyal hizmetler, sağlık, ilk yardım ve eğitim alanlarında faaliyetleriyle insanların yaralarına merhem olan Türk Kızılayı'na, teşekkürlerimizi iletiyorum. Sapanca Temsilciliğine atanan Osman Kahraman'a yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.