OĞLU BABASINI VURARAK ÖLDÜRDÜ!

YAŞAM

OĞLU BABASINI VURARAK ÖLDÜRDÜ!

Pamukova Cumhuriyet Mahallesinde bir depoda baba oğul arasında çıkan tartışmada oğlu babasını tabanca ile vurarak öldürdü.

Alınan bilgilere göre, Sapanca'nın Akçay Mahallesi'nde ikamet eden Sezai E.(51) ile oğlu Nurettin E (26). Pamukova'daki bir tamirhaneye gitti. Bir süre sonra tartışmaya başlayan ikili arasında kavga çıktı. Oğul Nurettin E. babasını tamirhanenin arkasına çağırarak belinden çıkardığı silahla dört el ateş ederek vurduktan sonra otomobiliyle olay yerinden kaçtı.

Göğsüne isabet eden mermilerle kanlar içinde yere yığılan baba Sezai E., olay yerine gelen 112 ambulans ile Pamukova Devlet Hastanesine kaldırıldı.  Sezai E., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayıp hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken babasını öldüren Nurettin E. yi yakalamak için çalışma başlatıldı.

Diğer yandan hayatını kaybeden Sezai E.'nin dün gece aralarında oğlu Nurettin E.'nin de bulunduğu aile üyelerine şiddet uyguladığı iddiasıyla ailesi tarafından şikayet edildiği ve jandarma ekiplerinin şikayet üzerine soruşturma başlattığı öğrenildi.