ÖZEN, BAŞKANLARI AĞIRLADI

GÜNCEL

ÖZEN, BAŞKANLARI AĞIRLADI

Sakarya Ziraat Odaları Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar ve ilçe oda başkanları, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'i ziyaret etti.

Sakarya Ziraat Odaları Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar, Kaynarca Başkanı İbrahim Çakır, Kocaali Başkanı Tamer Tuncer ve Sapanca Başkanı Necati Başar, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, "Sakarya Ziraat Odaları Kurulu Başkanımız ve oda başkanlarımızla bugün bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hizmete başladığımız günden bugüne birlik ve beraberlik içerisinde Sakarya'ya Sapanca'ya hizmet için neler yaparız düşüncesiyle mesaimizi harcamaktayız. İnşallah bundan sonra da Sakarya ve Sapanca'mıza gerek turizm açısından gerekse tarım alanında hizmetlerimiz devam edecektir. Allah hepimizin işlerini kolaylaştırsın. Tüm çiftçi hemşerilerime bol kazançlar diliyorum" dedi.

Sakarya Ziraat Odaları Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar ise "Değerli başkanlarımla birlikte bu gün Sapanca da olmaktan mutluyuz. Sapanca İlçesi Sakarya'mız için önemli konumdadır. Belediye Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Görüyoruz ki turizme, toprağa, tarıma ve yeşile önem veren kişiliği ile hizmet süresince başarılarının artacağına inanıyorum. Birlik ve beraberlik içinde yeni çalışmalarda bir arada olacağız. Sapanca Belediye Başkanı Sayın Özcan Özen'e çalışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.