İLÇE GENELİNDE ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ

GÜNCEL

İLÇE GENELİNDE ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ

Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, sıcak havalarla birlikte ilçe genelinde bulunan parklar, yürüyüş yolları, köprüler ve piknik alanlarında çalışmalarına hız verdi.

Müdürlük ekipleri tarafından ilçe genelindeki tüm parklarda, yürüyüş yolları ve piknik alanlarında çim biçme, budama ve yıkama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Kazım Şirin, "İlçemizde vatandaşların rahat bir yaz sezonu geçirmesi için vektörlerle mücadelemizi sürdürüyoruz. İlaçlama ekiplerimiz çok yönlü olarak çalışarak sinek ürememesi için sorunlu alanlarda ilaçlama yapıyorlar. Vatandaşların en büyük sosyal faaliyet alanlarından olan parkları daha kullanılabilir hale getirmek için çalışan ekiplerimiz, yeşil alanların bakıma alınmasının yanı sıra yol kenarlarındaki çalışmalarına da devam ediyor. Park ve bahçelerde yapılan çalışmalarımız yaz boyunca devam edecek" dedi.

Kademeli olarak geçilen normalleşme süreci ile Sapanca'nın, turizm açısından eski hareketliliğini almaya başladığını aktaran Müdür Şirin "Bu dönemde özellikle yerli turistlerin ziyaret ettiği Sapanca'mıza yakışan çehre için tüm gayretimizle çalışıyoruz" şeklinde konuştu.