SOSYETE PAZARI KENDİ GÜNÜNDE KURULACAK

GÜNCEL

SOSYETE PAZARI KENDİ GÜNÜNDE KURULACAK

Sapanca Sosyete Pazarı, 3 aylık aranın ardından, alınan tedbirler sonrası kendi günü olan Salı günleri tekrar kurulmaya başlayacak.

Sosyete Pazarı Kalkınma İşletme Kooperatifi Başkanı Murat Balkaya, Sosyete Pazarı'nın koronavirüs sebebiyle alınan tedbirler sonrası kendi günü olan Salı günleri tekrar kurulmaya başlayacağını açıkladı.

RAHAT ALIŞVERİŞ İÇİN

Vatandaşların alışverişini daha rahat şartlarda yapmalarına olanak sağlamak amacıyla pazarın kendi günü olan Salı günleri açılacağını ifade eden Balkaya, "Sizlerin de bildiği gibi alınan koronavirüs tedbirleri kapsamında hepimizin sağlığı için pazarımızın kurulumuna bir süre ara verdik. Normalleşme süreci ve alınan önlemler sonrası Sapanca Sosyete Pazarı kendi gününde yani Salı günleri tekrar açılacak. Gerekli dezenfekte çalışmaları tüm tezgahlara kurulum esnasında uygulandıktan sonra açılacak olan pazarımıza müşterilerimiz maskesiz alınmayacak. Sapanca Sosyete Pazarı, gerek ürün çeşidi gerekse olanakları sebebiyle bölgenin en büyük alışveriş pazarlarından biri. Bu sebeple kooperatif yönetimi olarak aldığımız kararla binlerce ürünü her zaman olduğu gibi yine vatandaşlarımızın ayağına getirmiş olacağız" dedi.

ÜCRETSİZ SERVİS VE GÜZERGAHLAR AYNI

Sosyete pazarı ücretsiz servislerine maskesiz binilemeyecek ve daha önce olduğu gibi saat, 11:05, 12:05, 13:05, 14:05, 15:05, 16:05 ve 17:35 (son servis) saatlerinde kapalı pazar yerinde bulunan otobüs terminali önünden kalkış yaparak Göl, Yeni, Güldibi, Kırkpınar, Kurtköy ve Yanık Mahalleleri güzergahında hizmet verecek.