FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ İLÇE GENELİNDE ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİYOR

GÜNCEL

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ İLÇE GENELİNDE ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİYOR

Sapanca Belediyesi'nden yapılan açıklamada Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

150 METRE UZUNLUĞUNDA AÇIK KANAL

Fen İşleri Müdürlüğü, ekipleri aşırı yağışlarda oluşan su taşkınlarını önlemek amacıyla Kurtköy Mahallesinde 150 metre uzunluğunda açık kanal ve ızgara yapımı ile yine aynı bölgede bulunan Kurtköy Deresi Köprü altında yağışlar sonrası oluşan toprak birikintilerinin kaldırılması için çalışmalar yürütüyor.

OLASI BİR TAŞKININ ÖNÜNE GEÇMİŞ OLACAĞIZ

Fen İşleri Müdürü Fikri Ayanoğlu; "İlçe genelindeki mahalle ve sokaklarda bulunan kanal temizlikleri ve asfalt-parke yama çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Kış ayı boyunca oluşan çukur, yol ve parke bozuklukları ekiplerimiz tarafından belirlenen bölgelerde onarılıyor. Yağmur sonrası olası bir taşkının önüne geçmek amacıyla İstanbuldere ve Kurtköy Derelerinde de temizlik çalışmaları gerçekleştiriyoruz" dedi.

ÇALIŞMALAR SAPANCA GENELİNDE SÜRÜYOR

Zor süreçten geçmekte olduğumuz şu günlerde iş aksaklıklarına mahal vermeden tedbirler doğrultusunda görevlerinin başında olduklarını ifade eden Ayanoğlu, ""Vatandaşlarımıza mahallelerinde çevre düzeni, çevre temizliği ve tüm belediye hizmetlerinden kesintisiz şekilde istifade ettikleri sıkıntısız ve huzurlu bir yaşam sunmak için her gün tüm ekiplerimizi ihtiyaç duyulan noktalara seferber ederek, canla başla çalışmaktadır. Vatandaşlarımız için sıkıntı oluşturacağını tespit ettiğimiz noktaları bir bir düzenleyerek sorunsuz hale getiriyoruz. Çalışmalarımız Sapanca genelinde hava koşulları ve program dahilinde devam edecektir" şeklinde konuştu.