SAPANCA ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ KALKIŞ SAATLERİNE GÜNCELLEME

GÜNCEL

SAPANCA ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ KALKIŞ SAATLERİNE GÜNCELLEME

12 Nolu Sapanca Otobüs ve minibüsçüler Kooperatifine bağlı olarak çalışan Sapanca-İzmit, Sapanca-Adapazarı ve Yanık-Adapazarı araçlarının kalkış saatleri güncellenmeye devam ediyor.

12 Nolu Sapanca Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatifi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''30 Haziran Salı gününden itibaren Sapanca-İzmit, Sapanca-Adapazarı ve Yanık-Adapazarı güzergahında hizmet veren araçlarımızın sabah ve gece seferlerine ek seferler konulmuştur.

Buna göre, Yanık'tan Adapazarı'na (son servis) 23:15 seferine kalkan araç, Adapazarı'ndan (son servis olarak) 00:30'da kalkarak Sapanca ve Yanık istikametine dönüş yapacaktır.

Sapanca'dan İzmit'e (son servis) 23:00 seferine kalkan araç, İzmit'ten (son servis olarak) 00:30'da kalkarak Sapanca istikametine dönüş yapacaktır''.

Not: Tüm güzergahların güncel kalkış saatleri haberin resim galerisinde Sapanca - İzmit, Donatım Garaj Sapanca - Yüzevler ve Donatım Garaj Yanık – Adapazarı olarak tek liste halinde gidiş ve geliş olarak mevcuttur.

(Resimdeki saatleri okuyamayanlar. Sitenin sol üst bölümündeki menüden masa üstü sürümünü seçerek resim galerisinden ilgili resmi seçerek büyütebilirler)