49 YAŞINDA KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

GÜNCEL

49 YAŞINDA KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

Motor sporlarına olan ilgisiyle tanınan Sapanca'nın sevilen isimlerinden Yunus Yılmaz, geçirdiği kalp krizi sonucu 49 yaşında hayatını kaybetti.

4-5 kişilik arkadaş grubuyla Sapanca Akçay Mahallesi, İlimbey sınırı yakınlarında motorlarla gezintiye çıkan Yılmaz bir süre sonra fenalaştı. Yılmaz'ın kalp krizi geçirdiğinden şüphelenen arkadaşları 112'yi arayarak ambulans çağırdı.

Bölgeye Sapanca'dan giden ambulans Yılmaz ve arkadaşlarının bulunduğu bölgeye sık ormanlık ve arazinin engebeli olması sebebiyle ulaşamadı.

Bunun üzerine Adapazarı'ndan arazi ambulansı istendi ancak bu araçta bölgeye giremeyince çevredeki bir vatandaşın traktörüyle sağlık ekipleri Yunus Yılmaz'ın yanına ulaştırıldı. İlk kontrollerinde kalbi durduğu anlaşılan Yılmaz, ambulansla Sapanca İlçe Hastanesi kaldırıldı. Yılmaz burada da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatın kaybetti.

Yımaz evli ve 2 kız çocuk babasıydı.

CENAZESİ: 27 Mayıs 2020 Çarsamba günü (saat 12:00) Sapanca Ünlüce (Babadayı) Mahallesi Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.