''BELKİ DE HAYATIMIZ BOYUNCA İLK KEZ…''

GÜNCEL

"BELKİ DE HAYATIMIZ BOYUNCA İLK KEZ…"

Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar, yayımladığı yazılı bir mesajla tüm Sapanca halkının Ramazan Bayramı'nı kutladı.

"Rahmet ve bereket ayı Ramazan ayının sonunda hep birlikte bayrama kavuşmanın huzur, mutluluk ve sevincini yaşıyoruz" diyen Kaymakam Bayar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Aziz milletimizin hayatında bayramların müstesna bir yeri vardır. Çünkü bizler için bayramlar, herkesin birbirini sevgi ve samimiyetle kucaklaması, küslüklerin sona ermesi, mutluluk ve huzurun, keder ve hüzünlerin paylaşılması için bir fırsattır. Bu bayram coronavirüs salgını nedeniyle, belki de hayatımız boyunca ilk kez bir bayram günü büyüklerimizi ziyaret edemeyecek, sevdiklerimizle kucaklaşamayacağız. Ancak bir araya gelemesek te, sevdiklerimizle; gönüllerimizin bir olduğunu, birlik ve beraberliğin sandığımızdan çok daha kıymetli olduğunu bilerek bayramlaşacağız. Bugünleri gerekli önlemleri alarak hep birlikte aşacağız. 

Coronavirüs salgını nedeniyle mesai mevhumu gözetmeksizin görevi başında bulunan mesai arkadaşlarımız ile saygıdeğer Sapanca halkının Ramazan Bayramı'nı kutluyor; yeniden bir arada olacağımız nice bayramlara huzur ve esenlik içinde kavuşmayı temenni ediyorum."