65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLAR TEK TEK ARANIYOR

GÜNCEL

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLAR TEK TEK ARANIYOR

Koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamayan vatandaşlar Sapanca Belediyesi görevlileri tarafından tek tek aranarak hal ve hatırları sorularak, talepleri alınıyor, Belediye Başkanı Özcan Özen'in selamları iletiliyor.

Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halka İlişkiler Müdürlüğünce gerçekleştirilen aramalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Özcan Özen, "İlçe sınırlarımız içerisindeki 65 yaş üstü büyüklerimiz, ekiplerimiz tarafından tek tek aranmaktalar. Titizlikle takip ettiğim bu çalışma neticesinde aldığımız dönüşler zaman zaman bizlere duygu yüklü anlar yaşatmakta. Gördüğümüz şu ki büyüklerimizin en büyük talebi kendilerinin aranıp sorulması, hasbihal edilmesi. Belediyemizin tüm müdürlüklerine verdiğimiz talimatlarla gelen taleplerin anında çözüme kavuşturulmasını sağlıyoruz. Covit-19 salgını sebebiyle değil, bundan önce de bizzat tek tek evlerine gidip ziyaret ettiğimiz büyüklerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Onların hayır duasını almak en önemli görevlerimizdendir" dedi.

Yaşı itibariyle kurallara uyarak evinden çıkmadığını dile getiren Hami Pektaş ise "Bizleri arayıp sağlığımızı sıhhatimizi, taleplerimizi sormanız gerçekten mutluluk verici. Bizleri düşünen, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'e ve ekibine teşekkür ediyorum " diye konuştu.