ENGELLİLER HAFTASI VE ANNELER GÜNÜ MESAJI

GÜNCEL

ENGELLİLER HAFTASI VE ANNELER GÜNÜ MESAJI

Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemil Ertuğ, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası ve 10 Mayıs Anneler günü sebebiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Engelliler Haftasının tüm engelli bireylere ve ailelerine huzur, mutluluk ve avantaj getirmesi temennisinde bulunan Ertuğ, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bilindiği üzere tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs nedeniyle tüm etkinlikler iptal edildi. Bizlerde bu yıl engelliler haftası programlarını yapamayacak olmanın üzüntüsü içerisindeyiz. İnşallah en kısa zamanda bu kötü günleri atlatıp normale dönecek; program ve projelerimiz olan engelsiz kafe ve rehabilitasyon merkezi ve engelli bireylere sosyal tesis projemizi kaldığı yerden devam ettireceğiz. Ben korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Hastanede tedavi gören vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.  Ayrıca başta engelli anneleri olmak üzere eli öpülesi tüm annelerimizin anneler günü en kalbi duygularımla kutlarım."