'SAĞLIĞINIZ İÇİN MESAFENİZİ KORUYUN'

GÜNCEL

'SAĞLIĞINIZ İÇİN MESAFENİZİ KORUYUN'

Sapanca Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında ilçenin yoğunluk oluşabilecek alanlarına "sosyal mesafe" uyarıları yerleştiriyor.

Sapanca Belediyesi, korona virüs ile mücadele kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten Sapanca'nın en az şekilde etkilenmesi için çeşitli önlemler almaya devam eden belediye, vatandaşların sosyal mesafelerini korumaları için yoğun olarak kullanılan yürüyüş yollarına, kamu kurum ve kuruluşlarının çevrelerine, banka ve ATM alanlarına sosyal mesafe uyarı şablonları çizmeye başladı.

BELEDİYENİZİN SİZİNLE OLDUĞUNU UNUTMAYIN

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, "Biz yerel yönetim olarak ilçemizde koronavirüs ile mücadele kapsamında tüm tedbirleri elimizden geldiğince alıyoruz. Bizler halkımızın için görevimizin başındayız. Çok değerli Sapancalı hemşerilerimizden isteğimiz, devletimizin söylediği kurallara uymaları ve evlerinden çıkmamalarıdır. Tüm dünyada maalesef virüs vakalarının sayısı artmaya devam ediyor. Bu virüsün artmasını ve yayılmasını engellemek istiyorsak, evimizde kalmamız gerekiyor. Belediyenizin sizinle olduğunu unutmayın. Kendini, aileni, sevdiklerini, şehrini ve ülkeni korumak için evde kal Sapanca" ifadelerini kullandı.