SAPANCA ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ KALKIŞ SAATLERİNE GÜNCELLEME YAPILDI

GÜNCEL

SAPANCA ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ KALKIŞ SAATLERİNE GÜNCELLEME YAPILDI

12 Nolu Sapanca Otobüs ve minibüsçüler Kooperatifine bağlı olarak çalışan Sapanca-İzmit, Sapanca-Adapazarı ve Yanık-Adapazarı araçlarının kalkış saatleri güncellendi.

12 Nolu Sapanca Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatifi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Sapanca-İzmit, Sapanca-Adapazarı ve Yanık-Adapazarı güzergahında hizmet veren araçlarımızın kalkış saatlerinde değişikliğe gidilmiş olup buna göre,

Yanık'tan Adapazarı'na (son servis) 21:00 seferine kalkan araç, Adapazarı'ndan (son servis olarak) 22:35'te kalkarak Sapanca ve Yanık istikametine dönüş yapacaktır.

Sapanca'dan İzmit'e (son servis) 20:30 seferine kalkan araç, İzmit'ten (son servis olarak) 21:30'da kalkarak Sapanca istikametine dönüş yapacaktır''

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valililiğine gönderilen Koronavirüs tedbirleri kapsamında, Sapanca'dan İzmit'e gitmek isteyen yolcuların yanlarında mutlaka çalıştıkları kurum veya iş yerinin personel kartı, personel kartı yoksa çalıştığı iş yerine ait personeli olduğuna dair belge, yada Kaymakamlıkça verilen seyahat izin belgelerini yanlarında bulunmaları gerekmektedir. Aksi halde Sapanca-İzmit ve İzmit-Sapanca arası geçişlerine müsaade edilmeyeceği öğrenildi. (özel araçları ile seyahat edenler için de aynı kural geçerlidir)

 

Not: Tüm güzergahların güncel kalkış saatleri haberin resim galerisinde tek liste halinde mevcuttur.