SAPANCA SOKAKLARINDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI

GÜNCEL

SAPANCA SOKAKLARINDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI

Tüm dünyayı tehdit eden koronavirüs salgınına karşı Sapanca Belediyesi de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri koronavirüs tedbirleri kapsamında cadde ve sokakları ilaçlama yöntemiyle dezenfekte çalışması gerçekleştiriliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen "Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında belediyemizce daha geniş ve daha kapsamlı bölgelere nüfus etmesi amacı ile caddelerimizi ve sokaklarımızı dezenfekte faaliyetlerine devam ediyoruz. Belediyemiz ekip ve ekipmanları ile gerçekleştirdiğimiz dezenfekte çalışmaları ilçemizin tüm mahalle, cadde ve sokaklarına devam edecek" dedi.

EVDE KALIN, SAĞLIKLA KALIN

"Güzel günlere kısa süre içinde dönmemiz için sizlerin sabırlı olması, bizlerin ise çalışması gerekiyor" diyen Özen, "Dezenfekte etmedik yer bırakmayacağız. Zabıta ekiplerimiz de gün boyu denetimlerini yapıyorlar. Belediye olarak 24 saat teyakkuzdayız. Bizler vatandaşımız için çalışıyor onlar için sokaklardayız. Vatandaşlarımızdan ricam bu çalışmaların değer kazanabilmesi için evde kalmaları. Lütfen uyarılara kulak verelim ve kurallara uyalım. İnşallah birlik ve beraberlik içinde bu günleri geride bırakacağız. Evde kalın, sağlıkla kalın" şeklinde konuştu.