ADA EKSPRESİNİN TÜM SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ!

GÜNCEL

ADA EKSPRESİNİN TÜM SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ!

TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında sefer sayılarını düşürdü. Bu kapsamda Adapazarı Pendik arasında karşılıklı yapılan Adapazarı Treninin de seferleri durduruldu.

TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında seferleri düşürdü. Bu kapsamda Adapazarı Pendik arasında karşılıklı yapılan Adapazarı Treninin de seferleri durduruldu.

TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında sosyal temasın azalması yönündeki uyarıların ardından trenlerdeki yolcu sayısında önemli düşüş yaşanmasını gerekçe göstererek bazı seferlerin iptaline karar verildiğini bildirdi.

Bu kapsamda Adapazarı Pendik arasında karşılıklı olarak yapılan tren seferleri iptal edildi. İptal kararı 28 Mart tarihinden itibaren uygulanacak.

TCDD'den ilgili işletme müdürlüklerine gönderilen yazıda, "Ülkemizde ve dünyada Koronavirüsün (Covid-19) salgın halinde yayılmasının önlenmesi için sosyal temasın azalması nedeniyle işletilmekte olan ana hat ve bölgesel trenlerin yolcu sayısında önemli düşüşler yaşanmaktadır. Bu nedenle, mücbir sebep sayılarak 30.03.2020 tarihinden itibariyle aşağıda belirtilen tren seferlerinin ikinci bir emre kadar iptali planlanmıştır" denildi.